29.04.2024

Ticaret Bakanlığı İhracat Süreçleri ve Devlet Destekleri Eğitim Programı

Ege İhracatçı Birlikleri'nden alınan yazıda (EİB); Ticaret Bakanlığı koordinatörlüğü ve Birlikleri (EİB) organizatörlüğünde, 20-22 Şubat tarihlerinde “Ticaret Bakanlığı İhracat Süreçleri ve Devlet Destekleri Eğitim Programı” gerçekleştirileceği iletilmektedir.

Söz konusu Eğitim Programında; hem Ticaret Bakanlığı tarafından sağlanan devlet yardımları hakkında bilgi edinme, Ticaret Bakanlığı'nın güncel online hizmetleri ve günümüz dış ticaretinin en önemli konularında deneyimli uzmanların sunumlarını izleme, bu konularda bilgilerinizi geliştirme ve uygulamada karşılaşılan sorunlara yanıt alma olanağı bulma, hem de mevcut ihracatınızın geliştirilmesi, yurt dışı pazarlardaki rekabet gücünüzün artırılması ve yeni pazarlara açılımınız açısından önem arz etmektedir.

İzmir ve çevre illerde bulunan firmaların genel katılımına açık olarak ücretsiz ve çevrimiçi düzenlenecek programın detayları iletilmektedir.

Program sonunda katılımcılara “Dijital Katılım Belgesi” gönderilecektir.

Bahse konu programa katılım sağlamak isteyen firmaların 16 Şubat 2024 Cuma gününe kadar https://form.eib.org.tr/?A93F3B9A01 linkinden online başvuru yapmaları ve kayıt formunda istenilen bilgileri doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurmaları gerekmektedir.

Eğitim katılım linki, başvuru yapan katılımcıların mail adreslerine 19 Şubat 2024 tarihinde iletilecektir.

İzmir Ticaret Borsası

07.02.2024