10.05.2024

İnternet Alan Adı (İAA) Uyuşmazlıkları

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB); Birlikleri iştiraki olarak faaliyet gösteren TOBB UYUM Arabuluculuk ve Çözüm Merkezi'nin, .tr uzantılı internet alan adları için Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından uyuşmazlık çözüm merkezi olarak yetkilendirildiği ifade edilmektedir.

İnternet alan adlarına ilişkin uyuşmazlık çözüm hizmetlerinden faydalanmak için TOBBUYUM Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi’ne (TOBBUYUM) başvuru yapabileceği iletilmektedir.

Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ .

08.08.2023