18.04.2024

İzmir Dijital Gelişim ve Yetkinlik Eğitim Programı

İzmir Dijital Gelişim ve Yetkinlik Eğitim Programı Başlıyor

Bu yaz döneminde markanı ve işini büyütmek senin elinde. İzmir Dijital Gelişim ve Yetkinlik Eğitim Programı ile dijitale adım atmak için büyük bir fırsat doğuyor.

Habitat Derneği, İzmir Ticaret Borsası iş birliğinde İzmir için Dijital Gelişim ve Yetkinlik Eğitim Programı başlıyor. 21. Yüzyıl eğitim becerileri ile şekillendirilmiş online eğitim programı ile yaz döneminde kurumsal ve bireysel kapasite gelişimlerinin yanında çocuklara, gençlere ve yetişkinlere yönelik eğitimlerimiz devam edecek.

İzmir dijital gelişim ve yetkinlik eğitimleri ile bireyleri, toplulukları ve işletmeleri bir araya getirerek; onların büyümek için ihtiyaç duydukları becerilere, kaynaklara ve bilgilere erişmelerine yardımcı olmak amaçlanıyor.

Eğitim programı ile beraber İzmir toplumunun ve ekonomisinin dijitalleşmesine odaklanan bir dizi farkındalık çalışması ve eğitim programı ve atölye çalışmasına ev sahipliği yapılacak.

İzmir Ticaret Borsası olarak Habitat Derneği ile imzalanan bölgesel topluluk merkezi iş birliği protokolü kapsamında, Habitat Derneği’nin başlattığı online yaz eğitim hareketine destek veriyoruz ve daha çok kişinin bu eğitimlerden yararlanması için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz.

Siz de online gerçekleştirilecek eğitimlere katılabilir ve etkileşimli olarak becerilerinizi geliştirebilirsiniz.

Bu yaz sen de bize katıl!

Eğitimler, her yaş aralığından, bu alanda bilgi sahibi olmak isteyen ve kendini geliştirmek isteyen herkesin katılımına açıktır. Katılmak istediğiniz her eğitim için ayrı ayrı aşağıdaki başvuru formlarını doldurmanız gerekmektedir.

Eğitim gününden 1 (Bir) gün önce eğitimin gerçekleştirileceği Zoom programı bağlantı linki başvuru yapmış olduğunuz mail adresine ve telefonunuza kısa mesaj olarak gönderilecektir. Lütfen başvurularda mail adresinizi ve telefon numaranızı tam ve eksiksiz doldurunuz.

NOT: Eğitimlere katılım ücretsizdir. Eğitim sonrasında katılımcılara blockchain altyapısı ile online katılım belgesi verilecektir.

Eğitimler ile eğitim takvimini görmek ve kayıt olmak için TIKLAYINIZ.

03.06.2021