26.04.2024

KOBİGEL Bilgilendirme Semineri

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) alınan yazıda; “İmalat Sanayinde Dijitalleşme” Temalı KOSGEB KOBİGEL – KOBİ Gelişim Destek Programı Bilgilendirme Toplantısı yapılacağı iletilmektedir.

KOSGEB tarafından KOBİGEL – KOBİ Gelişim Destek Programı kapsamında “İmalat Sanayinde Dijitalleşme” temalı 2021-01 ve 2021-02 Proje Teklif Çağrıları açıklanmıştır.

2021 – 01 Proje Teklif Çağrısı,“İmalat sanayi sektöründe dijitalleşme sürecine katkı sağlayabilecek yerli teknoloji geliştiricisi KOBİ’lerin desteklenmesi”ne yöneliktir.

2021 – 02 Proje Teklif Çağrısı“İmalat sanayi sektöründe faaliyet gösteren KOBİ’lerin üretim ve ilişkili iş süreçlerinde dijital teknolojilerden yararlanma düzeyinin arttırılması”na yöneliktir.

KOBİ’lerin Proje Sunabileceği Konu Başlıkları

1. Büyük Verinin Analitik Yöntemlerle İşlenmesi ve İmalat Sanayinde Kullanımı

2. İmalat Sanayinde Nesnelerin İnterneti

3. İmalat Sanayinde Endüstriyel Robot Teknolojileri

4. İmalat Sanayinde Akıllı Sensör Teknolojileri

5. Yapay Zekaya Dayalı Siber Fiziksel Akıllı Fabrika Sistem ve Bileşenleri

6. İmalat Sanayinde Siber Güvenlik

7. İmalat Sanayinde Akıllı ve Esnek Otomasyon Sistemleri

8. İmalat Sanayinde Artırılmış Gerçeklik / Sanal Gerçeklik Teknolojiler

Projeye son başvuru tarihi 17 Mayıs 2021’dir.

Bu kapsamda, İZTO ve KOSGEB İzmir Müdürlüğü işbirliğinde 27 Nisan 2021 Salı günü 10.00’da Zoom Platformu üzerinden “İmalat Sanayinde Dijitalleşme” Temalı KOSGEB KOBİGEL – KOBİ Gelişim Destek Programı Bilgilendirme Toplantısı düzenlenecektir.

Toplantıya katılıma yönelik ön kayıt formu için TIKLAYINIZ .

Etkinlik linki, ön kayıt formunu dolduran katılımcılara ayrıca gönderilecektir.

26.04.2021