19.04.2024

İzmir Ticaret Borsası çalışanları aile gününde bir arada

İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu ve personeli Gümüldür’de düzenlenen aile günü ve piknik organizasyonunda bir araya geldi. Borsa personelinin aileleriyle birlikte katılım gösterdiği etkinlikte tüm gün süren eğlenceli aktiviteler ve aile olimpiyatları düzenlendi.

Çalışanlarının motivasyonlarını en üst düzeyde tutmak, kurum içi iletişimi arttırarak takım olma ve aidiyet duygusunu geliştirmek amaçlarıyla çeşitli etkinlikler düzenleyen İzmir Ticaret Borsası, bu yıl da çalışanları ve aileleri için “aile günü” organizasyonu düzenledi.

Etkinliğin açılış konuşmasını gerçekleştiren Ercan Korkmaz, “Borsamız gerek üyeleri, gerekse çalışanlarıyla gerçekten büyük ve köklü bir aile. Geçmişi başarılarla dolu, hala tarım borsacılığı alanında liderlik misyonunu sürdüren 123 yıllık saygın bir kurumun bireyi olmaktan hepimiz gurur duymalıyız. Bu miras aynı zamanda büyük bir sorumluluk da yüklüyor bizlere. Çünkü çıtayı her zaman daha yükseğe taşımak zorundayız. Bizler ancak ekip bilinciyle hareket edebilirsek bu başarıyı sürdürebiliriz” dedi.

Kurumları ileriye taşıyan en önemli faktörün düşünen, üreten ve aidiyet duygusuyla çalışanlara sahip olmaktan geçtiğine duyduğu inancı dile getiren Ercan Korkmaz, “Bu anlamda çok daha iyi noktalara sizlerle birlikte ulaşacağımıza inanıyoruz. Çalışanlarımızın iş ortamı dışında da bir araya gelmesinin her anlamda pozitif etkileri olacağını düşünüyorum. Birbirimizi farklı ortamlarda tanımak bizi birbirimize daha da yakınlaştıracak. O yüzden bu fırsatı iyi değerlendirip, birçok güzel anıyla ve keyif içinde her zaman bir arada olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Açılış konuşmasının ardından katılımcılar tarafından “Çıtır Kızlar” “Sevginin Gücü” “Kelaynaklar” “Avatarlar” “Çılgın Kelebekler” ve “Zıpkınlar” adlarıyla oluşturulan altı takım aile olimpiyatlarında yarıştı ve tavla turnuvası düzenlendi. Tüm gün süren eğlenceli yarışmaların sonucunda turnuvaları kazananlara, İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercan Korkmaz, Meclis Başkan Yardımcısı Ömer Gökhan Tuncer, Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Uçak ve Genel Sekreter Yardımcıları Sinem Çelikten ile Pınar Nacak tarafından ödül takdimi yapıldı. Pikniğin sonunda İzmir Ticaret Borsası ailesi, günün anısına toplu fotoğraf çektirerek mutlu anlarını ölümsüzleştirdi.

16.10.2014