29.03.2024

Kadın Girişimciler Kurulu'nda İzmir-Antalya kardeşliği

KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU’NDA

İZMİR-ANTALYA KARDEŞLİĞİ

Koordinatörlüğü İzmir Ticaret Borsası tarafından yürütülen TOBB İzmir Kadın Girişimciler Kurulu ile Antalya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren Antalya İl Kadın Girişimciler Kurulu kardeş kurul oldu.

TOBB Antalya İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Işık Yargın ve İcra Komitesi üyelerinden Mine Bayram Bilgici, Nesrin Fidan, Nur Kaya, Serap Kocaoğlu, Serpil Peker Ulutaş ve Yeliz Gül Ege 17 Haziran 2014 tarihinde, İzmir Ticaret Borsası’nı ve TOBB İzmir Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Betül Elmasoğlu ve İcra Komitesi Üyelerini ziyaret etti.

Ziyaret esnasında kurul çalışmaları ve üyelerin faaliyetleri hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu... Toplantıda, Antalya ve İzmir ekseninde ortak projeler yürütülmesi konusunda görüş birliğine varılarak, iki kurulun kardeş kurul olması yönünde karar alındı.

TOBB İzmir Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Betül Elmasoğlu, iki kurul arasında oluşturulacak sinerji sayesinde başarılı projelere imza atacaklarına inandığını belirtirken, TOBB Antalya Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Işık Yargın ise İzmir Kadın Girişimciler Kurulu ile her alanda işbirliğine açık olduklarını ve en kısa zamanda Başkan Elmasoğlu ve kurul üyelerini Antalya’da misafir etmeyi dilediklerini söyledi.

Başkanlar, Antalya’nın bir turizm kenti olması yanında İzmir gibi tarım kenti kimliğinin de etkin olduğunu vurgulayarak, koordinatör olarak İzmir Ticaret Borsası’nın desteği ile tarım ile ilgili projelerin de gündeme gelebileceğini ifade ettiler.

Ziyarette ayrıca, TOBB İzmir Kadın Girişimciler Kurulu İcra Kurulu Üyeleri Sonnur Kırmızıoğlu, Zeliha Toprak, Işıl Nişli, Aysel Öztezel,  İcra Kurulu üyesi ve İzmir Ticaret Borsası Genel Sekreter Yardımcısı Pınar Nacak ve Başkanlık Danışmanı Dilara Sürgü de yer aldı.

Başkanların konuşmalarının ardından İzmir ve Antalya Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri iş hayatlarında temsilcisi oldukları sektör ile kurulda yaptıkları faaliyet ve projelerle ilgili sunumlarını yaptılar.

Toplantının sonunda, İzmir Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Betül Elmasoğlu Antalya Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Işık Yargın’a günün anısına İzmir Ticaret Borsası tarihçe kitabını hediye etti. Işık Yargın ise Elmasoğlu ve üyelere kurul üyelerinin yaptığı el işi ürünleri hatıra olarak takdim etti.

26.06.2014