29.03.2024

Kadın girişimciler başkanlarını seçti

TOBB Izmir Kadın Girişimciler Kurulu’nun yeni başkanı Aynur Tartan

TOBB Izmir Kadın Girişimciler Kurulu yeni başkanını seçti. Kurulun 17 kişiden oluşan icra komitesi üyelerinin katıldığı ve koordinatör borsa İzmir Ticaret Borsası’nda gerçekleştirilen seçimde, Aynur Tartan ve Betül Elmasoğlu eşbaşkanlığa seçildi. Buna göre Aynur Tartan ilk yıl, Betül Elmasoğlu da ikinci yıl başkanlık görevini yürütecek.

İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli, önceki dönem başkanlık görevini yürüten Seza Yorulmaz’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek “Bizler pozitif enerji ile bir araya geldik. Bundan sonra da böyle devam edeceğine inanıyorum. Aynur Hanım’ı ve Betül Hanım’ı yürekten kutluyor ve başarılar diliyorum” diye konuştu.

İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Derya Pala’nın yönettiği seçimde, İzmir Ticaret Borsası’ndan Zeliha Toprak, Aynur Tartan, Işıl Nişli, Sonnur Kırmızıoğlu, Derya Pala, Dr.Pınar Nacak, İzmir Ticaret Odası’ndan Betül Elmasoğlu, Gönül Altınkapı ve Aysel Öztezel, Ege Bölgesi Sanayi Odası’ndan Seza Yorulmaz ve Berkay Eskinazi, Bergama Ticaret Odası’ndan Gonca Harman, Torbalı Ticaret Odası’ndan Handan Genç, Menemen Ticaret Odası’ndan Buket Piştin ve Aliağa Ticaret Odası’ndan Esra Boyacıoğlu oy kullandı.

Üyeler başkanlık seçimleri için Aynur Tartan’a 11, Betül Elmasoğlu’na 11, Gönül Altınkapı’ya 4, Seza Yorulmaz’a 1 oy verdiler.

29.11.2012