29.03.2024

İTB'den 25 Kasım Farkındalık Günü'ne özel video

İzmir Ticaret Borsası olarak aile içi şiddetin ve toplumsal cinsiyet eşitsizliğinin doğurduğu olumsuz etkilerin ortadan kaldırılması amacıyla, Sabancı Üniversitesi Kurumsal Yönetim Forumu ile işbirliği halinde yola çıktığımız "İş Dünyası Aile İçi Şiddete Karşı (BADV)" Projesi kapsamında 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele ve Uluslararası Dayanışma gününde “birlikte daha güçlüyüz!” diyor, kadına yönelik şiddeti, sosyal, ekonomik, siyasal ve kültürel hayata katılan milyonlarca kadını fiziksel ve duygusal boyutlarda derinden etkileyen, insan haklarının en yaygın ihlallerinden biri olarak kabul ediyoruz.

25 Kasım’a özel olarak hazırladığımız kurumsal farkındalık videomuza erişmek için aşağıda yer alan adresimizi ziyaret edebilirsiniz:

25.11.2017