24.04.2024

TOBB İzmir İl Kadın Girişimciler için Güçbirliği Buluşması

TOBB İzmir İl Kadın Girişimciler Kurulu için

GÜÇBİRLİĞİ BULUŞMASI

TOBB İzmir İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Seza Yorulmaz, Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Berkay Eskinazi ve İzmir İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Gülçin Güloğlu, koordinatör borsa seçilen İzmir Ticaret Borsası’nın Başkanı Işınsu Kestelli'yi ziyaret etti.

TOBB’un yaptığı yeni düzenleme ile İzmir Ticaret Borsası'nın İl Kadın Girişimciler Kurulu Koordinatörlüğünü üstlenmesinden duydukları memnuniyeti dile getiren Yorulmaz ve Eskinazi, Borsa Başkanı'nın kadın olmasını kurulun çalışmalarının daha ileriye götürülmesi için bir avantaj olarak gördüklerini ifade ettiler. İzmir Ticaret Borsası koordinatörlüğünde yapılacak çalışmalara gereken tüm desteği vereceklerini söyleyen Yorulmaz ve Eskinazi, koordinatör borsa olduğu için İTB adına Kestelli'ye başarı dileklerini ilettiler.

Işınsu Kestelli ise, "Her konuda birlikte çalışmaya açığız. Önemli olan üzerimize düşen bu önemli görevi fayda sağlayacak en etkin şekilde yerine getirebilmek. Bu amaçla yapılacak tüm çalışmalara destek vermeye hazırız. Güçbirliği yapalım. Kasım veya Aralık ayında İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlık ve İcra Komitesi seçimleri yapılacak. Dileğimiz bu işe gönül verecek bir girişimcinin başkan olması ve komitede görev yapacak olanların da bu alanda iyi işler üretmesidir. Her 4 girişimciden birinin kadın olduğu bir Türkiye’nin sosyoekonomik iklimi değişir, buna yürekten inanıyorum” dedi.

Koordinatör kurum olarak İzmir Ticaret Borsası’na düşen görevin bu çalışmaları desteklemek ve işbirliğini geliştirmek olduğunu söyleyen Kestelli, “Sayın Eskinazi ve Sayın Yorulmaz 'a nazik ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kestelli yeni düzenleme gereği İzmir İl Kadın Girişimci Kurulu üye sayısının 561 kişiye çıkarıldığını ve girişimciler kurulunda yer almak isteyenler için yeni kayıtların devam ettiğini belirterek, kayıt yaptırmak isteyenlerin www.kadingirisimciler.org.tr adresinde yer alan başvuru formunu doldurarak üye oldukları oda ve borsaya teslim edebileceklerini iletti.

28.09.2011