16.04.2024

İTB'de ilk ürün coşkusu

Tarımsal üretimin teşvik edilmesi amacıyla Borsamız tarafından düzenlenen geleneksel ilk ürün törenleri kapsamında,  2016/2017 sezonu ilk ürün çekirdeksiz kuru üzüm ve kuru incir ödül töreni, T.C. Ekonomi Bakanı Sayın Nihat Zeybekci’nin teşrifleriyle,  18.08.2016, Perşembe günü İzmir Ticaret Borsası Üzüm Salonu'nda gerçekleştirildi. Borsa Üzüm Salonu'nda gerçekleşen törene Bakan Nihat Zeybekci'nin yanı sıra, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan,  MHP İzmir Milletvekili Oktay Vural, Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar İzmir Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu ve çok sayıda oda ve borsa temsilcisi katıldı.

19.08.2016