19.04.2024

İTB'den sosyal sorumluluk projesi

İzmir Ticaret Borsası’nın 2015 yılı Sosyal Sorumluluk Projesi olarak belirlenen, Madde Bağımlılığı ile Mücadele Kampanyası kapsamında Yaşar Üniversitesi ile geniş kapsamlı bir işbirliği projesi hazırlandı. Projenin uygulamaya geçilmesinde ilk adım olan işbirliği protokolü imza töreni ve kampanya tanıtımı basın toplantısı, 26 Ocak 2015 Pazartesi günü İzmir Ticaret Borsası Yeni Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

İzmir Valisi Mustafa Toprak himayelerinde gerçekleştirilen toplantıya; Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Murat Barkan, Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ümit Atabek, İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Işınsu Kestelli, İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

26.01.2015