26.04.2024

21-24 Mayıs 2015 Teke Yöresi Canlı Hayvan, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı, Burdur

Sayın Üyemiz,

21-24 Mayıs 2015 tarihleri arasında Burdur’da düzenlenecek olan Teke Yöresi Canlı Hayvan, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı Burdur Valiliği himayesinde; Burdur Belediyesi, GTHB Burdur İl Müdürlüğü, Burdur Ticaret Odası, Burdur Ticaret Borsası, Burdur Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birlikleri, Burdur Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birlikleri, Burdur Ziraat Odası, Burdur Süt Üreticileri Birlikleri ve Burdur Kırmızı Et Üreticileri Birlikleri işbirliğinde ve bu kurumlardan oluşan düzenleme kurulu ile gerçekleştirilecektir.

Teke yöresi; Türkiye’deki hayvancılık işletmelerinin Damızlık Düve temin etmek için gittikleri en önemli üretim merkezi niteliğindedir. Fuarda bölgenin büyükbaş ve küçükbaş hayvancılıktaki yüksek potansiyeli, bölgenin Türkiye genelinde Damızlık Düve temininde en önemli merkez olması konusu işlenecektir.

Söz konusu fuara katılım husunu bilgilerinize sunarız.

08.01.2015