19.04.2024

İzmir Ticaret Odası, İzmir Ticaret Borsası’nın Ocak ayı Olağan Meclis Toplantısı’na konuk oldu

İzmir Ticaret Borsası Ocak ayı Olağan Meclis Toplantısı’na İzmir Ticaret Odası Meclis Başkanı Rebii Akdurak, Meclis Başkan Yardımcıları Yavuz Ateşalp, Safinur Altıner, Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Akın Kazançoğlu, Jak Eskinazi, Sayman Üye Cüneyt Güleç, Yönetim Kurulu Üyeleri Mert Pala, Ali Yılmaz, Nevzat Artkıy, Süleyman Subaşı, Mustafa Tüzün, Bekir Şahiner ve Cüneyt Altınkapı konuk olarak katıldı. Toplantıda güncel ekonomik gelişmelerin yanı sıra tarım ve gıda alanında yapılabilecek ortak projeler ele alındı.

27.01.2014